• Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Πρωτοπόροι της αεριοκίνησης

Είμαστε η Gerantidis Gas, πρωτοπόροι στον χώρο της υγραεριοκίνησης. Η ίδρυση της εταιρείας το 2009, ήρθε ως συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας 30 ετών στον ευρύτερο κλάδο του αυτοκινήτου. Αντιλαμβανόμενοι έγκαιρα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το υγραέριο σαν εναλλακτικό καύσιμο, επενδύσαμε στη συγκεκριμένη τεχνογνωσία, υποκινούμενοι κυρίως από την επιθυμία μας να δώσουμε μια συμφέρουσα εναλλακτική στον σύγχρονο οδηγό. Αρχική έδρα της εταιρείας ήταν ένα συνεργείο μετατροπών υγραεριοκίνησης στην κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, όπου δημιουργήσαμε μια τεχνική ομάδα με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε τομέα της εγκατάστασης.

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η προσήλωσή μας στην υποδειγματική εξυπηρέτηση και τα άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία, μας διέκρινε από την πρώτη στιγμή. Το 2011, λοιπόν, γίναμε εξουσιοδοτημένοι εγκαταστάτες των μεγάλων ιταλικών εταιριών LOVATO και BRC, εξασφαλίζοντας έτσι την ομοιογένεια και τη γνησιότητα των συστημάτων που προσφέρουμε.

Στόχος

Στόχος είναι πάντα η υποδειγματική εξυπηρέτηση. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και γι αυτό εργαζόμαστε πάντα με αφοσίωση και επαγγελματισμό, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες υπηρεσίες υψηλών προσδιαγραφών.

Φιλοσοφία

Γνωρίζουμε πως η τεχνολογία της υγραεριοκίνησης «κινείται» και γι’ αυτό ενημερωνόμαστε και καινοτομούμε. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε σε ένα ταχέως εξελισσόμενο κλάδο.
planet

Όραμα

Όραμά μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς με γνώμονα βιώσιμες πρακτικές. Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε σε ένα πιο πράσινο μέλλον, προωθώντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις και ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της χρήσης υγραερίου στην αυτοκίνηση.
Αξιοπιστία

Τα δυνατά μας σημεία

image

Έχουμε πείρα και γνώση

90%

Αυτά μας επιτρέπουν να δεσμευόμαστε για την επάρκεια και την αξιοπιστία της μεθόδου που εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα όλα αυτά τα χρόνια.

Η πορεία

85%

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η αγάπη για το τέλειο αποτέλεσμα μας διέκρινε άμεσα. Το 2011 η εταιρία γίνεται εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης των μεγάλων ιταλικών εταιριών LOVATO και BRC προσφέροντας έτσι την ομοιογένεια και την γνησιότητα των συστημάτων που προσφέρει.

Η εξέλιξη

93%

Η συνεχόμενη ανοδική πορεία μας ώθησε στην δημιουργία νέων μεγαλύτερων εγκαταστάσεων, 3500m2. Υπερσύγχρονο συνεργείο, χώρος δοκιμών, showroom και αίθουσα σεμιναρίων, σε συνδυασμό με τον πλέον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, σχηματίζουν την εικόνα μας. Μια διαφορετική κάθετη μονάδα υγραεριοκίνησης.

Εγκαταστάσεις

Σταθμός στην πορεία μας

Από το ξεκίνημά μας μέχρι σήμερα ακολουθούμε μια σταθερά ανοδική πορεία. Σταθμός σε αυτήν την πορεία, αποτέλεσε και η μεταφορά της εταιρείας μας στις τωρινές της εγκαταστάσεις.

Σε μια έκταση 3500m2, στην περιοχή του Praktiker Θεσσαλονίκης, βρίσκεται πλέον μια ολοκληρωμένη και πλήρως εξοπλισμένη μονάδα που περιλαμβάνει: το υπερσύγχρονο συνεργείο μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, χώρο δοκιμών, showroom και αίθουσα σεμιναρίων, σε συνδυασμό με τον πλέον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και πλήρως λειτουργική κάθετη μονάδα υγραεριοκίνησης, σχεδιασμένη να απαντά επαρκώς σε κάθε ζητούμενο.

Gerantidis Gas
Οι άνθρωποι μας

Με όχημα τη συνεργασία

_DSC8146

Η ομάδα μας

Η βαρύτητα που δίνεται στο ανθρώπινο δυναμικό μας είναι μεγάλη. Από τους έμπειρους, άρτια εκπαιδευμένους και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς εγκατάστασης μέχρι τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας, στη Gerantidis Gas είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας. Πιστεύουμε ότι το άριστο αποτέλεσμα είναι πάντα προϊόν ομαδικής εργασίας και καλής συνεργασίας. Όλοι μαζί εργαζόμαστε υπεύθυνα και μεθοδικά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
Αναπαραγωγή Βίντεο

espa-el